“Sigueu feliços”

En el vídeo que enllaço (“Pensant amb els altres”) d’una escola japonesa, el professor, al final del curs en què els nens i les nenes de 10 anys se separen per formar nous grups, escriu a la pisarra la paraula “Vincles”.

Això és el que ha aconseguit al llarg dels dos cursos en què ha estat el seu professor: vincles i empatia, convertint l’aula en un espai perquè expressin com se senten, en el dol no reconegut per la mort del pare o dels avis, en els conflictes entre companys, en la relació amb ell mateix… Els ensenya a mirar endintre, a expressar-se i a reconèixer els altres des del respecte i l’amor.

“Hem vingut a aquest món a ser feliços”.

Al final del video podeu enllaçar amb els altres; n’hi ha cinc en total. Us recomano que arribeu fins al final.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s