Curs vivencial: “Hi ha pares i mares perfectes?”

Estem inundats de manuals que ens expliquen com cal educar els fills. N’hi ha per a cada edat, ben pautats i uniformes. L’educació és motiu de programes de TV, conferències, assaigs, cursos, etc.

I, tanmateix, cada vegada els pares estan una mica més confusos. D’on sorgeix aquesta confusió? Del rebuig a l’educació que van rebre? De la manca d’un nou model per substituir-la? De la necessitat de tenir fórmules per no equivocar-nos? De la pròpia necessitat d’educar fills perfectes, preparats per a la “selva” de la vida? Tenen molta informació, però…

Si ens aturem un moment a pensar, descobrirem que ser pare i mare vol dir que han experimentat abans que el fill o filla el que li estan ensenyant. 

En aquest curs, “Hi ha pares i mares perfectes?”, no donarem cap una fórmula màgica per ser uns pares perfectes, ni per aconseguir uns fills perfectes. Us donarem eines perquè us pogueu conèixer una mica més com a persones i la relació que establiu amb els fills, perquè si us compreneu vosaltres mateixos, llavors podreu comprendre els fills i ajudar-los.

Uns fills que són únics i irrepetibles, i que el que necessiten dels pares per arribar a SER plenament és una actitud amorosa i una relació tranquil·la, espontània i relaxada, basada en la paciència, el respecte i la confiança per la seva manera de ser.

Més informació:

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s