Recés silenciós de meditació cristiana: “Trobar la veritable esperança en temps de crisi”

El Dalai Lama i el pare benedictí Laurence Freeman OSB al poble de Bodh Gaya a l'Índia, el lloc de peregrinació més sagrat per als budistes. on Buda va iniciar el seu camí espiritual.

“Meditar és assolir la quietud de cos i esperit. Malgrat totes les distraccions del món actual aquesta quietud és del tot possible per a tothom ara i aquí. Però per assolir-la cal dedicar temps a la tasca del silenci.”

La meditació forma part de diverses tradicions d’espiritualitat, entre aquestes la tradició cristiana. El moviment mundial Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana des del 1978, amb el pare John Main com a fundador, treballa per retornar a les arrels i recuperar el que els primers cristians anomenaven ‘oració pura’.

Pròximament, els dies 18-20 de maig,  el pare benedictí Laurence Freeman visitarà Catalunya  i guiarà a Barcelona un recés de meditació. El dia 18 de maig donarà una conferència, abans d’iniciar el recés.

Laurence Freeman és monjo benedictí de la congregació de Monte Oliveto i director de la Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana. És autor de diversos articles i llibres, i ha impulsat múltiples iniciatives per a la recuperació de la dimensió contemplativa de la vida, amb esperit ecumènic i interreligiós.

Per a més informació: Meditació cristiana.

Podeu també consultar el web www.MeditacioCristiana.cat.

Si voleu conèixer diversos llocs on practicar la meditació en grup, consulteu el post Meditació i gestalt.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s