Una experiència reveladora

Paco Troya-Pura Serena-Luis Fernando Camara

En el post anterior, vaig comentar que el metge i psicoterapeuta Luis Fernando Cámara  donava a Catalunya un curs de patrons de relació. Finalment, m’hi vaig inscriure, juntament amb la meva parella,  i l’hem fet el cap de setmana passat.

L’experiència ha estat reveladora. Vam retornar a la infància i allí vam poder reviure d’una manera autèntica el que no ens vam permetre de nens, o bé per agradar els pares o bé per no fer-los enfadar; perquè ens estimessin.

Ens vam permetre ser nens per després tornar al moment actual i veure la realitat des dels ulls de l’adult, i adonar-nos que el que demanen a l’altre no és res més que allò que no vam rebre de petits.

Una experiència sanadora que dóna pautes per anar treballant els patrons de relació que ens fan ser infeliços.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s