Em fa vergonya explicar el meu problema davant d’altres persones…

No et preocupis, les constel·lacions familiars en sessions individuals són tan efectives com les grupals. En un entorn de privacitat i confiança, t’acompanyo perquè puguis donar una mirada a les dinàmiques familiars o relacionals ocultes i que et produeixen patiment. Amb la constel·lació es fan visibles i permet desencallar-les i començar el moviment sanador.

Seguidament, mostro un vídeo on es treballa amb ninos com a representants:

 


2 thoughts on “Em fa vergonya explicar el meu problema davant d’altres persones…

  1. Increible! no sabia que podia funcionar igualment amb ninots, em sembla genial poder treballar-ho també d’una forma individual en comptes de en grup.

  2. Jo en vaig fer una vegada i em va ser molt útil per entendre què passava al meu sistema familiar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s