Sobre mi

Acompanyar, donar suport, respectar, confiar,
ajudar a generar nous recursos…, perquè visquis la vida plenament.

Arran d’uns canvis en la meva vida personal, vaig entrar en contacte amb la teràpia gestalt. Mai a la vida n’havia sentit a parlar.

La teràpia individual i el grup de creixement en què participava se’m van fer curts. Havia començat un procés de canvi i necessitava seguir. Vaig començar la formació en gestalt.

Al llarg de la formació, em vaig adonar que m’agradaria transmetre a altres persones tot el que m’ha aportat la gestalt, i que m’atreia acompanyar-les en el procés de millorar la seva vida (pel qual hem passat tots els terapeutes gestalt, i continuem passant).

I el coaching? Vaig veure que el coaching (acompanyar les persones a aconseguir els seus objectius) amb base gestàltica és molt poderós, i m’hi vaig llençar.

Com diu Claudio Naranjo, la finalitat del procés terapèutic és sanar la pròpia capacitat amorosa. Transcendint la mera aplicació d’unes tècniques eficaces, el que realment “sana” és la relació d’acompanyament que sóc capaç d’establir com a terapeuta, la capacitat de connectar amb la persona que tinc al davant, amb tota la seva meravellosa humanitat.

Formació

– Terapeuta gestalt, formada a l’Institut Gestalt de Barcelona.
– Màster en coaching integral (professional i corporatiu), pel centre Motivat SL. En procés de certificació per la ICF (International Coaching Federation).
– Formada en psicologia dels eneatipus (programa SAT), amb Claudio Naranjo.
– Formada en constel·lacions familiars amb Sathyarti, format amb Bert Hellinger i sanyasin d’Osho.
– Membre del grup d’Atenció III i IV, amb Albert Rams.
– Sòcia i codirectora del centre Viute (2012-2015).
– Terapeuta reiki, formada al Monestir Budista del Garraf.
– Llicenciada en filologia catalana i traductora.
– Sòcia fundadora i directora de l’empresa de serveis lingüístics Linguacom SL.