Taller “Transicions vitals en la primera infància”

formacio pares i mares Aquest taller forma part del Catàleg d’activitats de suport a la funció educativa de les famílies de la Diputació de Barcelona 2017-2018, que és gratuït per a les famílies que hi volen participar. Per inscriure-t’hi, cal que et posis en contacte amb els ajuntaments que han demanat aquesta formació.

Aquest és el cinquè any que impartim  formació per a pares i mares, dintre del catàleg de la Diputació. Durant quatre anys,  vam impartir el taller “Hi ha pares i mares perfectes?: com ser un bon guia per als nostres fills”, que continua formant part de la llista de tallers que oferim.

En els tallers hem conegut i acompanyat molts pares i mares, preocupats per l’educació dels fills, i sovint angoixats per la creença de no saber educar-los. I surten, la majoria de vegades, més alleujats i, sobretot, més amorosos.

T’animo a conèixer una altra manera d’educar, des del retrobament de la pròpia capacitat amorosa.

De gener a juny de 2019, impartiré aquest taller als municipis següents, amb dates encara per determinar: Moià, Canyelles, Vilanova del Vallès, Sant Fruitós de Bages, Sant Esteve Sesrovires, Torrelles de Llobregat, el Prat de Llobregat i Igualada.

 

 

Guardar