Minitallers de desenvolupament personal

minitallers

Trobades mensuals en dissabte, de dues hores

Informa-te’n!

Et proposo de trobar-nos un dia al mes per potenciar el teu desenvolupament personal.

L’objectiu d’aquest cicle de format reduït, com un “tast”, és convidar-te a conèixer-te una mica millor i a adquirir habilitats per viure la teva vida amb més plenitud. Són trobades pràctiques i vivencials, on tractarem diversos temes, p. ex. habilitats comunicatives, feminitat, autoestima, la parella, relació pares i fills, gestió de les emocions, etc, o d’altres que em proposeu.

Treballarem amb els casos reals que cada assistent vulgui mostrar i treballar en grup, des de la gestalt, el coaching, la meditació, visualitzacions, l’expressió corporal, l’arteràpia, etc.

Estrès o salut: tu decideixes!

Si sents que que l’estrès i l’ansietat et generen malestar i et dificulten la vida diària, en aquesta trobada aprendràs a gestionar-los, t’adonaràs de les actituds davant la vida que et dificulten i experimentaràs amb l’aquí i l’ara.

Connectant amb la nostra feminitat

Presa de contacte amb la teva feminitat, de connexió amb les emocions i sensacions, per equilibrar la teva part masculina  i femenina, energies complementàries que totes tenim dintre, i gaudir de la nostra feminitat sense (pre)judicis.

Com millorar les teves habilitats comunicatives per a l’èxit personal i professional

Descobriràs eines per comunicar-te millor, mitjançant l’entrenament de l’assertivitat, l’empatia i l’escolta activa, que t’ajudaran a gestionar els conflictes, tant personals com a laborals.

La comunicació amb fills adolescents…  és possible!

Dedicat a adquirir habilitats per aprendre a posar límits sense coartar la necessitat de llibertat dels adolescents, posant la mirada en les necessitats del teu fill o filla adolescent, la coherència, la relació amb els teus propis límits, la comunicació assertiva, etc.

Claus per a una relació de parella saludable

Tant si tens pareja com si en vols tenir en un futur,  en aquest minitaller adquiriràs recursos per comunicar-te més eficaçment, potenciar els teus valors per posar-los al servei de la relació, i gestionar conflictes amb la teva parella.

Allibera la teva creativitat!

Espai per retrobar-te amb la teva força, desenvolupar l’espontaneïtat i connectar amb la belleza, la il·lusió i l’alegria, mitjançant l’expressió corporal i l’arteràpia.

L’autoestima: Una mirada amorosa cap a mi

Viatge cap al teu interior, que propicia una mirada amorosa cap a tu mateix, sobre el que penses i fas i el que t’impedeix aconseguir el que vols, perquè puguis decidir què vols canviar i adquirir les estratègies per aconseguir-ho.

 

Guardar

Guardar

Guardar