Minitallers de desenvolupament personal

minitallers

Trobades mensuals en dissabte, de dues hores

Informa-te’n!

Et proposo de trobar-nos un dia al mes per potenciar el teu desenvolupament personal.

L’objectiu d’aquest cicle de format reduït, com un “tast”, és convidar-te a conèixer-te una mica millor i a adquirir habilitats per viure la teva vida amb més plenitud. Són trobades pràctiques i vivencials, on tractarem diversos temes, p. ex. habilitats comunicatives, feminitat, autoestima, la parella, relació pares i fills, gestió de les emocions, etc.

Treballarem amb els casos reals que cada assistent vulgui mostrar i treballar en grup, des de la gestalt, el coaching, la meditació, visualitzacions, l’expressió corporal, l’arteràpia, etc.

Encara que recomano que facis tot el cicle complet, cada minitaller és independent, de manera que pots assistir als que t’interessin.

Estrès o salut: tu decideixes!

Si sents que que l’estrès i l’ansietat et generen malestar i et dificulten la vida diària, en aquesta trobada aprendràs a gestionar-los, t’adonaràs de les actituds davant la vida que et dificulten i experimentaràs amb l’aquí i l’ara.

Connectant amb la nostra feminitat

Presa de contacte amb la teva feminitat, de connexió amb les emocions i sensacions, per equilibrar la teva part masculina  i femenina, energies complementàries que totes tenim dintre, i gaudir de la nostra feminitat sense (pre)judicis.

Com millorar les teves habilitats comunicatives per a l’èxit personal i professional

Descobriràs eines per comunicar-te millor, mitjançant l’entrenament de l’assertivitat, l’empatia i l’escolta activa, que t’ajudaran a gestionar els conflictes, tant personals com a laborals.

La comunicació amb fills adolescents…  és possible! )

Dedicat a adquirir habilitats per aprendre a posar límits sense coartar la necessitat de llibertat dels adolescents, posant la mirada en les necessitats del teu fill o filla adolescent, la coherència, la relació amb els teus propis límits, la comunicació assertiva, etc.

Claus per a una relació de parella saludable

Tant si tens pareja com si en vols tenir en un futur,  en aquest minitaller adquiriràs recursos per comunicar-te més eficaçment, potenciar els teus valors per posar-los al servei de la relació, i gestionar conflictes amb la teva parella.

Allibera la teva creativitat!

Espai per retrobar-te amb la teva força, desenvolupar l’espontaneïtat i connectar amb la belleza, la il·lusió i l’alegria, mitjançant l’expressió corporal i l’arteràpia.

L’autoestima: Una mirada amorosa cap a mi

Viatge cap al teu interior, que propicia una mirada amorosa cap a tu mateix, sobre el que penses i fas i el que t’impedeix aconseguir el que vols, perquè puguis decidir què vols canviar i adquirir les estratègies per aconseguir-ho.

 

Guardar

Guardar

Guardar