Minitallers de desenvolupament personal

minitallers

De gener a juny de 2017, et proposo de trobar-nos un dia al mes per potenciar el teu desenvolupament personal, en minitallers de 90 minuts.

L’objectiu d’aquest cicle de format reduït, com un “tast”, és convidar-te a conèixer-te una mica millor i a adquirir habilitats per viure la teva vida amb més plenitud. Són trobades pràctiques i vivencials, on tractarem diversos temes, p. ex. habilitats comunicatives, feminitat, autoestima, la parella, relació pares i fills, gestió de les emocions, etc. Segons l’interès i la demanda, es programaran tallers més extensos, destinats a aprofundir en el tema.

Treballarem amb els casos reals que cada assistent vulgui mostrar i treballar en grup, des de la gestalt, el coaching, la meditació, visualitzacions, l’expressió corporal, l’arteràpia, etc.

Encara que recomano que facis tot el cicle complet, cada minitaller és independent, de manera que pots assistir als que t’interessin. Si reserves el cicle complet de 7 tallers a Barcelona, abans del 15 de gener, tindràs un descompte especial del 10 %.

Els dijous a Barcelona

Estrès o salut: tu decideixes! (26 de gener)

Si sents que que l’estrès i l’ansietat et generen malestar i et dificulten la vida diària, en aquesta trobada aprendràs a gestionar-los, t’adonaràs de les actituds davant la vida que et dificulten i experimentaràs amb l’aquí i l’ara.

Connectant amb la nostra feminitat (23 de febrer)

Presa de contacte amb la teva feminitat, de connexió amb les emocions i sensacions, per equilibrar la teva part masculina  i femenina, energies complementàries que totes tenim dintre, i gaudir de la nostra feminitat sense (pre)judicis.

Com millorar les teves habilitats comunicatives per a l’èxit personal i professional (30 de març)

Descobriràs eines per comunicar-te millor, mitjançant l’entrenament de l’assertivitat, l’empatia i l’escolta activa, que t’ajudaran a gestionar els conflictes, tant personals com a laborals.

El meu cos es queixa! Com conviure amb la fibromiàlgia i la fatiga crònica (20 d’abril)

Espai creat per ser escoltada, on puguis expressar el teu dolor, físic i anímic, contactar amb les teves emocions i sentiments, i posar llum sobre els conflictes emocionals.

La comunicació amb fills adolescents…  és possible! (1 de juny)

Dedicat a adquirir habilitats per aprendre a posar límits sense coartar la necessitat de llibertat dels adolescents, posant la mirada en les necessitats del teu fill o filla adolescent, la coherència, la relació amb els teus propis límits, la comunicació assertiva, etc.

Claus per a una relació de parella saludable (29 de juny)

Tant si tens pareja com si en vols tenir en un futur,  en aquest minitaller adquiriràs recursos per comunicar-te més eficaçment, potenciar els teus valors per posar-los al servei de la relació, i gestionar conflictes amb la teva parella.

 

Lloc: Centre Hermes cuida’t i aprèn, ptge. Coello, 2 bxs. (metro línia 5, parada La Sagrera)

Horari: dijous, de 18 a 19.30 h

Preu: 12 euros

Els divendres a Mataró

Allibera la teva creativitat! (20 de gener)

Espai per retrobar-te amb la teva força, desenvolupar l’espontaneïtat i connectar amb la belleza, la il·lusió i l’alegria, mitjançant l’expressió corporal i l’arteràpia.

L’autoestima: Una mirada amorosa cap a mi (17 de febrer)

Viatge cap al teu interior, que propicia una mirada amorosa cap a tu mateix, sobre el que penses i fas i el que t’impedeix aconseguir el que vols, perquè puguis decidir què vols canviar i adquirir les estratègies per aconseguir-ho.

Lloc: Reina de Cors, av. de Francesc Macià, 100 bxs.

Horari: divendres, de 19 a 20.30 h

Preu: 12 euros

Guardar

Guardar

Guardar

Anuncis